ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Silver Alert: Αγνοείται 55χρονος που έφυγε από Χαλκιδική για να πάει Θεσσαλονίκη

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 55χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους οικείους του.

Σύμφωνα με την Γραμμή Ζωής, πρόκειται για τον Πανταζής Πιτσιόρλας, 55 ετών, ο οποίος εξαφανίστηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης στις 12-02-2026. Όπως αναφέρεται, έφυγε από το σπίτι του στο χωριό Δουμπιά Χαλκιδικής, μετέβη με άγνωστο μέσο στο Ζαγκλίβερι Θεσσαλονίκης και από εκεί με ΚΤΕΛ ταξίδεψε προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Από το βράδυ της ίδιας ημέρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο 55χρονος έχει ξανθογκρίζα μαλλιά, γαλανά μάτια, ύψος 1,85 μ. και είναι εύσωμος. Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο παντελόνι και μπλε αθλητικά παπούτσια.

Η «ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ» ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του το βράδυ της 15/02/2026 και, αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προχώρησε στην ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού Silver Alert για την άμεση κινητοποίηση όλων με στόχο τον εντοπισμό του, καθώς εκτιμάται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο με την υπηρεσία Silver Alert, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.