ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Βρέθηκε ο άστεγος και μεταφέρθηκε στο…σπίτι του

Δελτίο τύπου από ΚΕΔΗ Σερρών: 

«Σήμερα το πρωί ο Δ.Λ. εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών, όπου και του παρείχαμε ζέστη, φαγητό και ρούχα. Οι κοινωνικοί λειτουργοί μας φρόντισαν να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς του και τους αρμόδιους, με αποτέλεσμα  στη 1:00 το μεσημέρι η Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Εμμανουήλ Παπά , παρουσία αστυνομίας να τον παραλάβει και να τον οδηγήσει στο σπίτι του.  Η δημοτική αρχή του κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη βρίσκεται πάντα κοντά στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας και στους άστεγους και δη την περίοδο αυτή , που οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Είμαστε κοντά σε όλες τις περιπτώσεις των ανθρώπων που έχουν την ανάγκη φροντίδας και προστασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.»

Υπενθυμίζεται ότι τις ημέρες χαμηλών θερμοκρασιών – ψύχους παραμένουν ανοιχτές οι θερμαινόμενες αίθουσες του δήμου Σερρών:

  • Στο ισόγειο του κτιρίου της Δ.Ε.Υ.Α. Σερρών (Βενιζέλου 139) κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως 22.00μ.μ.
  • Στο κτίριο της ΚΕΔΗΣ (Εθνικής Αντίστασης 34) κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.
  • καθώς και στα Δημοτικά και Κοινοτικά Καταστήματα των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων αντίστοιχα, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων (μάσκα, πλύσιμο χεριών, αποστάσεις, rapid test ή self test) για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του covid -19.

*Φωτο αρχείου