ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Βραβεύτηκαν μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου που διακρίθηκαν σε μαθητικό διαγωνισμό

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος βράβευσε, σήμερα 17 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” του Διοικητηρiου των Σερρών, μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Σερρών που διακρίθηκαν στο Μαθητικό Διαγωνισμό “Ηγέτες Ακεραιότητας του Αύριο”, με θέμα: 

“ΌΧΙ στη βία, Ναι στη φιλία. BLOCK στον εκφοβισμό”, που διοργανώθηκε από την Ενιαία Αρχή Διαφάνειας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, τη Βιβλιοθήκη της Βουλής, την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και την Εκπαιδευτική Τηλεόραση.

Οι μαθήτριες Αναστασία Κασμερίδου, Αθανασία Αρκουζίδου, Γρηγορία Κατσαβάκη και Ιορδάνα Ταζέ υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Αγγελική Ανθυμίδου κατάφεραν να διακριθούν μεταξύ 1185 συμμετοχών. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τις μαθήτριες για την σημαντική τους επιτυχία και ευχήθηκε να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους. Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Σερρών κ. Λίλα Σκέμπερη, ο Διευθυντής του 4ου Λυκείου Σερρών κ. Στέλιος Ρίζος και η κ. Ελευθερία Πάνου Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σερρών.