ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες – Βέρρος: Στην Ηράκλεια βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ

Στην Ηράκλεια Σερρών βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, στο πλαίσιο επισκέψεων και επαφών με φορείς της ΠΕ Σερρών.

Στον Δήμο Ηράκλειας ο κ.Βέρρος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Γιώργο Κουτσάκη στο γραφείο του, με τον οποίο συνομίλησε για θέματα λειτουργίας του Δήμου αλλά και για έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή. Ενημερώθηκε για τα Νομικά Πρόσωπα και τις Δομές του Δήμου και συζήτησε με τον κ.Κουτσάκη τόσο για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές όσο και για τις αυτοδιοικητικές του Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια ο κ.Βέρρος μετέβη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηράκλειας, όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιχείρησης, Δημήτρη Τζήκα και αμέσως μετά επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και τα ΚΔΑΠ του Δήμου.

Στο «Εκκοκκιστήριο Βάμβακος Σιάρκος» ο κ.Βέρρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη κ.Σιάρκο και τον κ.Ταράση στέλεχος της εταιρείας,  οι οποίοι μετέφεραν  στον Υποψήφιο Βουλευτή πως στόχος του κλάδου είναι, όλοι όσοι εμπλέκονται στην αλυσίδα βάμβακος, να συμβάλλουν στην οργανωμένη πλέον ανάδειξη του προϊόντος όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.

Τέλος ο κ.Βέρρος μίλησε με παραγωγούς, μικροπωλητές και πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Ηράκλειας, στη Λαϊκή Αγορά και στα καταστήματα.