ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Β. Τερζής: Αποχωρεί από υποψήφιος Δήμαρχος

Με δελτίο τύπου ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Ευθύνης» Βασίλης Τερζής, ανακοινώνει την απόσυρση της υποψηφιότητας του για τον δημαρχιακό θώκο των Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Τερζή:

Στις 28 Ιουνίου 2023, ανακοίνωσα με Δ.Τ την αποδοχή της τιμητικής πρότασης μελών της παράταξης, «Ώρα Ευθύνης», συμπολιτών και φίλων, να τεθώ επικεφαλής σε μια «Νέα Αρχή».

Στο σύντομο και δύσκολο χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να καταρτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο «Νίκης». Στόχος η κατανόηση των επειγουσών αναγκών, των νέων προτεραιοτήτων και η αξιακή ανανέωση.

Χρησιμοποιήσαμε και εξαντλήσαμε όλους τους διαθέσιμους τρόπους και μέσα, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, το οποίο ως επικεφαλής είναι και το μεγαλύτερο, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί ο συνδυασμός, με τη φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι οραματιστήκαμε και επιθυμούσαμε.

Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αποσύρομαι από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ευχαριστώ τα μέλη της παράταξης, τους φίλους και γνωστούς, για την εμπιστοσύνη, τη  στήριξη, τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσαν, σε αυτόν τον σύντομο μα ωραίο αγώνα. Ζητώ συγγνώμη εάν τους απογοήτευσα. Ο καθένας ήταν και είναι πάντα κύριος και υπεύθυνος του εαυτού του και των ελεύθερων επιλογών.

Όλοι μας πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όπως έλεγε ένας φίλος, «…δηλώνω παρών σε μια προσπάθεια, για έναν καλύτερο κόσμο, έχοντας επίγνωση πως αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας δεν έχει την ανάγκη μου…»