ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Τον Πρωταθλητή σφαιροβολίας Κώστα Γεννίκη βράβευσε η Δήμαρχος Β. Μητλιάγκα

Τον πρωταθλητή του Ο.Φ.Κ.Α. Κωνσταντίνο Γεννίκη υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024, στο Δημαρχείο Σερρών η Δήμαρχος κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Ο Σερραίος αθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών που διεξήχθησαν στην Ισμαηλία της Αιγύπτου, αποσπώντας το χρυσό μετάλλιο. Ο Κωνσταντίνος Γεννίκης από το 2017 έως σήμερα έχει σημειώσει σημαντικές διακρίσεις και πρωτιές σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Η Δήμαρχος αφού συνεχάρη τον Σερραίο αθλητή για την επιτυχία και τις διακρίσεις που απέσπασε όλα αυτά τα χρόνια, συνομίλησε μαζί του και με τον προπονητή-αδερφό κ. Μιχάλη Γεννίκη.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Γεννίκη, ο οποίος με κόπο και προσπάθεια κατάφερε να πετύχει τους στόχους του. Είναι χρέος και χαρά μας, να βραβεύουμε τους Σερραίους αθλητές μας, οι οποίοι αποτελούν πρότυπα και λαμπρά παραδείγματα για τη νέα γενιά. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Δήμου μας, οι οποίοι διακρίνονται σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες», σημείωσε χαρακτηριστικά, η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Από την πλευρά του, ο Σερραίος Πρωταθλητής σφαιροβολίας, ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Σερρών για την τιμή που του έκανε και υποσχέθηκε ότι θα φέρει περισσότερα μετάλλια για κάνει ακόμα πιο υπερήφανους τους Σερραίους και τις Σερραίες. «Ευχαριστώ πολύ τη Δήμαρχο Σερρών για την τιμητική αυτή βράβευση. Αυτή η πράξη μου δίνει κίνητρο και ενέργεια να συνεχίσω να αθλούμαι, καθώς φαίνεται ότι οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενδιαφέρονται για εμένα και είναι συμπαραστάτες μου», τόνισε ο Κωνσταντίνος Γεννίκης.

Η βράβευση του Πρωταθλητή σφαιροβολίας έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Καινοτομίας και Νέας Γενιάς κ. Παναγιώτη Κεΐσογλου, της μητέρας του κ. Αντιγόνης Κωνσταντά, του αδερφού και προπονητή του κ. Μιχάλη Γεννίκη και της θείας του κ. Πάτρας Κωνσταντά.