ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ

Με απόλυτη ομοφωνία επί των προτάσεων υποψηφιότητας για τα αξιώματα του Δ.Σ. ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/6/2022) η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ, με μοναδικό θέμα συζήτησης την κατανομή των αρμοδιοτήτων και τη συγκρότηση σε σώμα.

Τη συνάντηση των εκλεγέντων, που προέκυψαν από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες  της Ομοσπονδίας, συγκάλεσε ο πλειοψηφών και επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», Σωτήριος  Κοτσαμπάς, ο οποίος αφού συνεχάρη όλα τα μέλη για τον αγώνα τους και την μετέπειτα εκλογή τους, έκανε λόγο για μία υπέρ το δέον επιτυχημένη εκλογική διαδικασία, με προσέλευση που άγγιξε το 99%, γεγονός που αναδεικνύει την αναγνώριση του έργου της απερχόμενης διοίκησης, αλλά και τη δυναμική του συνδυασμού της «ΝΕΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ».

«Η νίκη ανήκει στη «ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» και σε όλα τα μέλη της που αγωνίστηκαν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται επ’ ωφελεία των Σερραίων επαγγελματιών» τόνισε ο Σωτήριος Κοτσαμπάς, ο οποίος φρόντισε να υπενθυμίσει στους εκλεγμένους για το Δ.Σ. πως το αποτέλεσμα που ανέδειξε η κάλπη πρέπει από όλους να ερμηνευτεί ως η σαφής εντολή του επαγγελματικού κόσμου των Σερρών για περισσότερο έργο, σκληρότερους αγώνες και πιο σθεναρές διεκδικήσεις, ενόψει μάλιστα μιας επερχόμενης θητείας γεμάτης προκλήσεις και οικονομικές δυστοκίες.

Ζητώντας την ψήφο των υπολοίπων εκλεγμένων για τη θέση του Προέδρου ο επικεφαλής της Ν.Ο.Π., Σωτήριος Κοτσαμπάς, έλαβε ομόφωνα την έγκριση όλων και ορίστηκε εκ νέου Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, με 11 ψήφους. Η ομόφωνη έγκριση των εκλεγμένων δόθηκε και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη που διέθεσαν εαυτόν για τα αξιώματα της ΟΕΒΕΣΣ, με τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. να διαμορφώνεται ως εξής:

Δ.Σ. ΟΕΒΕΣΣ

Πρόεδρος: Σωτήριος Κοτσαμπάς

Α’ Αντιπρόεδρος: Θεοφάνης Καμπούρης

Β’ Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Γκουντινόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Βροντελής

Αναπλ. Γενική Γραμματέας: Αργυρή Δαρνάκα

Ταμίας: Αβραάμ Μοσχόπουλος

Σύμβουλος: Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος

Σύμβουλος: Παναγιώτης Ανθουλάκης

Σύμβουλος: Σάββας Αραπτσίδης

Σύμβουλος: Αθανάσιος Κιουτσούκης

Σύμβουλος: Δημήτριος Κοντός