Σέρρες – Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καραστογιάννης σε ηλικία 41 ετώνΣε ηλικία μόλις 41 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Γιάννης Καραστογιάννης.

Το συγκινητικό μήνυμα του  φίλου του, Παναγιώτη Στόικου στο Facebook:

Γράφει ο Παναγιώτης Στόικος:

«Θα ήθελα αν γίνετε να μπορέσω να σε ξανά ακούσω έστω για μια τελευταία φορά να με πάρεις ένα τηλέφωνο όπως εκείνα τα καθημερινά μας και να με μαλώσεις αυτήν την φορά για ότι θέμα γουστάρεις εσυ!!! Ήρθες ξαφνικά στην ζωή μου για να μου μάθεις ότι τελικά αγγελάκια δεν υπάρχουν μόνο στον ουρανό αλλά είναι και αυτά εδώ στην γη που έχουν μια αγνότητα όπως εσυ Παλικαράκι μου όμορφο !!! Δεν ξέρω σε ποσο καιρό αλλά θα ήθελα να σε ξανά συναντήσω και να κάνουμε μαζί όλα αυτά που κάναμε αλλά και αυτά που σίγουρα θα κάναμε !!! Από σήμερα υπάρχει εκεί στους ουρανούς ένας τερματο-ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ !! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !!!!!!!!!καλο ταξίδι ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ !!!»

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών:

«Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής και τα μέλη του Δ.Σ, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε μέσα στα Σερραϊκά γήπεδα, του Γιάννη Καραστογιάννη, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών και ενώ ανήκε στην οικογένεια του σωματείου ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ.
Ο Γιάννης είχε αγωνιστεί σε πολλά σωματεία της Ε.Π.Σ. Σερρών όπως ο Ατρόμητος Σερρών, οι Ελπίδες Ποντίων, ο Παμβλαχιακός, ο Πανσουλιακός, ο Πανσερραϊκός Τούμπας, ο Ηρακλής Μόνόβρυσης, ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου, ο Ολυμπιακός Λευκώνα, ο Αστήρ Πεπονιάς και η ΠΑΕ Αγίου Πνεύματος.
Η Ε.Π.Σ. Σερρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του».


Βρείτε μας στο Facebook

BP ΜΑΝΑΦΗΣ


Κάντε ένα σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.