ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Συνελήφθη άνδρας για ναρκωτικά

Στο πλαίσιο δράσεων που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνολικά 4 ημεδαποί άνδρες, σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 35,7 γραμμαρίων,
• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης και
• 24 νάιλον σακουλάκια συσκευασίας.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, να καλλιεργούν από κοινού μέσα σε γλάστρες, 38 φυτά κάνναβης, ύψους έως 10 εκατοστών. Τα φυτά κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο ένας από τους συλληφθέντες.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 1 συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 5,8 γραμμαρίων,
• 1 μπουκάλι με υγρή μεθαδόνη, βάρους 92,52 γραμμαρίων,
• 33,5 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και
• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Οι αστυνομικές δράσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών θα συνεχιστούν και στο μέλλον με αμείωτη ένταση.