ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες: Συνάντηση ΟΕΒΕΣΣ – ΕΒΕΣ για καλύτερη συνεργασία

Οι βάσεις για την καθιέρωση σχέσεων συνεργασίας και αλληλοβοήθειας ανάμεσα στην ΟΕΒΕΣΣ και στο Επιμελητήριο Σερρών τέθηκαν εκ νέου μέσα στο πλαίσιο της “νέας εποχής” που ξεκινά στο ΕΒΕΣ με πρωτοβουλία του νέου Προέδρου, Αθ. Μαλλιαρά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα (30/9/2021) ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήριος Κοτσαμπάς, συνοδευόμενος από το προεδρείο και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας απάντησε στο κάλεσμα του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου και έτεινε χείρα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης, σε ό,τι αφορά στην εύρυθμη και όσον το δυνατόν αποδοτικότερη λειτουργία των δύο φορέων, πάντοτε με γνώμονα και προς όφελος των Σερραίων επαγγελματιών.

Η συναπόφαση των δύο Προέδρων συνοψίζεται κυρίως στη βελτίωση της σχετικά καλής μέχρι σήμερα συνεργασίας μεταξύ της ΟΕΒΕΣΣ και του ΕΒΕΣ και στην επέκταση της σχέσης αυτής σε δράσεις και συνέργειες που θα προστατέψουν τον Σερραίο επαγγελματία, θα ισχυροποιήσουν τη φωνή του απέναντι στα κέντρα λήψης αποφάσεων και θα ενισχύσουν το σερραϊκό επιχειρείν.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό η ΟΕΒΕΣΣ κατέθεσε προτάσεις που αφορούν μεταξύ άλλων στην πάταξη του παραεμπορίου στις Σέρρες, στη βέλτιστη λειτουργία του τελωνείου του Προμαχώνα, στην αξιοποίηση των προσφυγικών δομών προς όφελος της τοπικής οικονομίας, αλλά και στη στήριξη των τοπικών αγορών και των επαγγελματιών, των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων εν μέσω πανδημικού κύματος.

Το “Επιμελητήριο Σερρών θα είναι δίπλα σας σε κάθε κάλεσμα βοήθειας,  – εκεί για να ενισχύσει τις δράσεις σας και να στηρίξει το όραμά σας” απάντησε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς στα μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ που, ως πρόεδροι σωματείων επίσης τοποθετήθηκαν και ζήτησαν εφεξής από το ΕΒΕΣ περισσότερη στήριξη, εξωστρέφεια και συνεργασία.

Με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων αλλά και τη συλλογή προτάσεων η εν λόγω συνάντηση αποτέλεσε για τον Πρόεδρο του ΕΒΕΣ,  Αθ. Μαλλιαρά την πρώτη, από μια σειρά προγραμματισμένων, επερχόμενων συναντήσεων με τους προέδρους όλων των ενεργών επαγγελματικών σωματείων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Ομοσπονδίας επαγγελματικών, βιοτεχνικών και εμπορικών σωματείων των Σερρών.

Σχετικές ειδήσεις

Σέρρες – Κορωνοϊός: Πρόστιμο και λουκέτο σε οίκο ανοχής για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς πιστοποιητικά

Serres24

Σέρρες: Τρεις γυναίκες Ρομά και ένας ανήλικος, άρπαξαν 1.000 ευρώ από καφετέρια

Serres24

Σέρρες – Φόνος Άνω Καμήλα: Η απολογία του δράστη

Serres24