Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (26/6) στις Σέρρες ένας 51χρονος άνδρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, για υπόθεση κλοπής.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο δράστης είχε εισέλθει νωρίτερα σε κατάστημα, προσποιούμενος τον πελάτη, και αφαίρεσε ένα χρυσό βραχιόλι, αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη.
Από την έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών διαπίστωσαν ότι ο ίδιος άνδρας, κατά το διάστημα 20 έως 25 Ιουνίου 2025, είχε διαπράξει και άλλες κλοπές από καταστήματα στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι υποδήματα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, συνολικής αξίας 360 ευρώ. Στην κατοχή του εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.