ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Παραίτηση βόμβα του προέδρου του Επιμελητηρίου Χρ. Μέγκλα

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.

Στην ανακοίνωση του ο κ. Μέγκλας αναφέρει:

ΠΡΟΣ:
– Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών
– Υπηρεσία Επιμελητηρίου Σερρών

Σέρρες, 23/06/2021
ΘΕΜΑ: Επιστολή Παραίτησης από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,
με την παρούσα επιστολή υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών. Προσωπικοί λόγοι δεν μού επιτρέπουν να συνεχίσω απρόσκοπτα την άσκηση των καθηκόντων μου και τον αγώνα για τη στήριξη των μελών μας, την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την εν γένει οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά πρωτίστως εσάς, τους συναδέλφους – μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών για την άριστη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη, που επιδείξατε στο πρόσωπό μου κατά την άσκηση των καθηκόντων μου, καθώς και το προσωπικό του Επιμελητηρίου, που εδώ και δέκα χρόνια συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της Διοίκησής μας. Ευχαριστώ και τους εκπροσώπους των αιρετών αρχών και των διοικητικών υπηρεσιών του Νομού μας, για την δημιουργική συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα, τέλος, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους Σερραίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών για δύο συνεχόμενες θητείες. Ευελπιστώ ότι η επιλογή αυτή τους δικαίωσε, καθώς πρωταρχικός μου στόχος ήταν πάντα η ενίσχυση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου μας, μέσα από ενέργειες, δράσεις, παρεμβάσεις και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

Δεσμεύομαι να παραμείνω ενεργό μέλος της επιχειρηματικότητας του τόπου μας και εύχομαι στην επόμενη Διοίκηση να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για τη βελτίωση του επιχειρηματικού, οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος του Νομού μας, ώστε να διεκδικήσει την ανάπτυξη που του αξίζει.

Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών»