ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Overdrive Lap Battle – Supercars στο Αυτοκινητόδρομο

Το κοινό πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αυτοκίνητο είναι αυτό που συνδέει τα μέλη της Overdrive Racing Team, η οποία την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 26-27-28 Απριλίου εγκαινιάζει επίσημα στο Αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο της ομάδας και μία σειρά εκδηλώσεων σε αγαπημένες πίστες της Ευρώπης, αρχής γενομένης απ’ αυτήν των Σερρών.

Το Overdrive Lap Battle είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδέει ανθρώπους που μοιράζονται την κοινή αγάπη για τ’ αυτοκίνητα με υπέροχο τρόπο. «Η δημιουργία μιας κοινότητας ερασιτεχνών οδηγών αποτελεί προτεραιότητα για την Overdrive Racing Team και οι προκλήσεις του Lap Battle είναι το καλύτερο εργαλείο για να το πετύχουμε» τονίζουν με έμφαση τα μέλη και το δυναμικό της ομάδας.

Παράλληλα ξεκαθαρίζουν ότι «τίποτα δεν συνδέει τους ανθρώπους πιο δυνατά από τα συναισθήματα, το αληθινό αθλητικό πνεύμα και τη φιλοδοξία για βελτίωση».Όλες οι εκδηλώσεις Lap Battle είναι ανοιχτές σε κάθε λάτρη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το όχημά τους, ανεξάρτητα από τη μάρκα και την κατηγορία.

Οι ερασιτέχνες οδηγοί μπορούν να απολαύσουν το χόμπι τους και να νιώσουν το πραγματικό συναίσθημα της οδήγησης σε μια επαγγελματική πίστα αγώνων, βελτιώνοντας παράλληλα τις οδηγικές τους δεξιότητες. Οι πιο έμπειροι οδηγοί μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους με τη βοήθεια καταξιωμένων εκπαιδευτών και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των οχημάτων τους.

Τέλος, στόχος της Overdrive Racing Team είναι η μετάβαση της αγωνιστικής κουλτούρας στο επόμενο επίπεδο, με πραγματική θέληση για νίκη, ομαδικό πνεύμα και υπεύθυνη στάση στην ταχύτητα!