ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – ΟΕΒΕΣΣ: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Κάρολου Κικόπουλου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ,  σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του πατέρα όλων των συνδικαλιστών των ΕΒΕ, τουλάχιστον από την δεκαετία του 1960 κι έπειτα, Καρόλου Κικόπουλου.

Ο Κάρολος Κικόπουλος υπήρξε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαρισματικός, αγαπητός από όλους, ακέραιος χαρακτήρας, με εντιμότητα και ήθος που σπανίζουν, ακάματος συνδικαλιστής, που, μπροστά στα οφέλη των συναδέλφων του, δεν υπολόγιζε παρατάξεις, κόμματα και ιδιοτέλειες, παρά μόνο την προσφορά στο συνάδελφο.

Υπηρέτησε την Ομοσπονδία μας από όλα τα αξιώματα του διοικητικού συμβουλίου και ως επί σειρά ετών πρόεδρος αυτής, αλλά και ως εκπρόσωπός της στη ΓΣΕΒΕ Ελλάδος. Με το προσωπικό του στίγμα κατάφερε να κάνει την πόλη των Σερρών και τον νομό κατ’ επέκταση, που τόσο αγάπησε, όσο πιο δυνατόν φημισμένη σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλοι εμείς διδαχτήκαμε πάρα πολλά από τον Κάρολο Κικόπουλο και προς αναγνώριση μάλιστα του έργου του, το 2013 ζητήσαμε τη βοήθειά του, την οποία και απλόχερα και με περισσή χαρά μας προσέφερε.