ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες: Ο ιερέας με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες απαντά – “Αγαπώ τον Θεό και το σώμα μου” (Βίντεο)

Ο πατέρας Γεώργιος, ο ιερέας από τις Σέρρες, ο οποίος προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τις φωτογραφίες που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλά για πρώτη φορά.

Η κάμερα του Tlive βρέθηκε στην ενορία του 42χρονου ιερέα στο Καλοχώρι των Σερρών και μίλησε μαζί του.

«Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό και την πνευματική ζωή και την ψυχή. Βλέπετε ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εδώ πέρα το αποδέχονται και δεν μου δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα», είπε στην εκπομπή ο πατήρ Γεώργιος.

«Κι εμείς είμαστε άνθρωποι και όταν ένας μάς ξέρει σαν άνθρωπο και τι καρδιά έχουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λοιπόν. Δεν θεωρώ ότι προκλήθηκε σάλος με όλο αυτό», πρόσθεσε.

Ο 42χρονος πάτερ Γεώργιος από την πρώτη στιγμή, δήλωσε πως βρήκε αρκετούς υποστηρικτές στο πλευρό του, ενώ μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, αποφάσισε να κατεβάσει τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του από τα social media.

Πρόκειται για έναν οικογενειάρχη και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος έχει σπουδάσει Θεολογία αλλά και Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Με τα καλύτερα λόγια μιλάνε κάτοικοι της περιοχής του Καλοχωρίου Σερρών για τον 42χρονο ιερωμένο.

«Είναι πολύ καλός, ευγενικός, ένας κύριος με τα όλα του. Τον σέβεται όλο το χωριό και όλος ο κόσμος εδώ. Με τέτοια συμπεριφορά λίγοι ιερείς πέρασαν από εδώ».

Παρακολουθήστε τι δήλωσε ο ίδιος ο 42χρονος ιερέας στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου: