Χωρίς κατηγορία

Σέρρες: Μια χηνόπαπια στους δρόμους της πόλης (Βίντεο)

Μια χηνόπαπια βρέθηκε στη πόλη των Σερρών και μάλιστα γυρνούσε στους δρόμους.

Ο φιλοζωικός όμιλος Σερρών, κοινοποίησε το βίντεο μαζί με την παράκληση να βρεθεί φάρμα να την φιλοξενήσει.

Η ανάρτηση τους Φ.Ο.Σ.

«Μαζί μας βρίσκεται από χθες η Ερμιόνη, η νεαρή χηνόπαπια που, ποιος ξέρει πώς, κατέληξε να σουλατσάρει στους δρόμους της πόλης μας από το πρωί ακόμη κ να μπει περπατώντας μέσα σε γνωστό κρεοπωλείο επί της οδού Βενιζέλου!!!
Πολλοί την είδαν και μας ειδοποίησαν, η Ελένη Μπαλτσά όμως ήταν εκείνη που πήγε και την διέσωσε κρατώντας την σε ασφαλές μέρος μέχρι να την πάρουμε στα χέρια μας χθες το απόγευμα!!
Η Ερμιόνη με το που βγήκε από το κουτί και αισθάνθηκε λίγο ασφαλής δε σταμάτησε να τρώει και να πίνει σα να είχε μέρες νηστική κ διψασμένη!!
Δε ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια της και τι ταλαιπωρία έχει υποστεί μέχρι τώρα η Ερμιόνη, αυτό που ξέρουμε κ μπορούμε να σας πούμε, με βεβαιότητα όμως, είναι πως από εδώ και πέρα θα ζήσει μια ζωή χωρίς κινδύνους !!
Αφού ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους από το κρεοπωλείο Βόρειος Πόλος που φρόντισαν την Ερμιόνη μέχρι το το κλείσιμο του μαγαζιού και το συμπολίτη μας Σ. Σολδάτο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί λύση φιλοξενίας για τη μικρή σας παρακαλούμε να κοινοποιείσετε παντού για το κορίτσι μας !
Ψάχνουμε φάρμα λοιπόν για τη χηνόπαπιά μας την Ερμιόνη, να ζήσει από δω και πέρα ανέμελα, με φροντίδα κ αγάπη όπως σε κάθε πλάσμα αξίζει!»