ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες: Μένει στο Μεσολόγγι αλλά του ζητούν να πληρώσει τέλη νεκροταφείου στις Σέρρες (Βίντεο)

Μια απίστευτη περιπέτεια βιώνει ο κ. Γιώργος με καταγωγή από την Κάτω Καμήλα Σερρών καθώς όπως καταγγέλλει έγινε δέσμευση στον τραπεζικό του λογαριασμό για απλήρωτα τέλη νεκροταφείου από τον Δήμο Σερρών ενώ ο ίδιος δηλώνει εδώ και μια εικοσαετία κάτοικος Μεσολογγίου.

Όπως κατήγγειλε στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ στην τηλεόραση του “ΕΠΙΛΟΓΕΣ”, έγινε κατάσχεση στον τραπεζικό του λογαριασμό από τον Δήμο Σερρών καθώς όπως λέει είχε οφειλές που ανέρχονταν στο ποσό των 60 ευρώ συν τις προσαυξήσεις για τέλη νεκροταφείου, κάτι που συνέβη και για την 82χρονη μητέρα του η οποία είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο κ. Αγγέλου όταν έλαβε ενημέρωση για το χρέος του προς τον Δήμο δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε δυσάρεστες για αυτόν συνέπειες. Ενώ, όταν ζήτησε να κάνει διακανονισμό και ρύθμιση του είπαν ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε συγκεκριμένες τράπεζες.

Σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα το ποσό της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο από αυτό των 30 ευρώ με τις απαιτούμενες βέβαια επιβαρύνσεις.

Δείτε το βίντεο από το Επιλογές