ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες: Με πορτοκαλί χρώμα το Δημαρχείο για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

Με πορτοκαλί χρώμα θα φωταγωγηθεί συμβολικά το Δημαρχείο Σερρών τη Δευτέρα 30 Μαΐου στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου Σερρών στον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Την ίδια ημέρα, το Τμήμα της Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης  του Δήμου Σερρών θα διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τους μύθους και τη πραγματικότητα για την πολλαπλή Σκλήρυνση.

Παράλληλα,  το Τμήμα της Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης  του Δήμου Σερρών σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το συνέδριο που διοργανώνει  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας  στις 28 και 29 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα με θέμα:  «Ο ρόλος των συνδέσεων στο Ταξίδι του Ασθενούς με Πολλαπλή Σκλήρυνση: Nέα δεδομένα – προκλήσεις – προοπτικές».

Το Συνέδριο εκτός από τη φυσική παρουσία θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω livestreaming για κάθε ενδιαφερόμενο

Μπορείτε να δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου στον σύνδεσμο https://projector-web.gr/onetoone/gr/panellinio-synedrio-poamskp/registration.

Για την εγγραφή σας πατήστε στον σύνδεσμο https://projector-web.gr/onetoone/gr/panellinio-synedrio-poamskp/registration.