ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Κτηνωδία: Σκότωσαν αδέσποτο σκύλο με καραμπίνα

Αναστάτωση επικρατεί στις Σέρρες για την κτηνωδία που σημειώθηκε. Αδέσποτος σκύλος εκτελέστηκε με καραμπίνα. Άφαντος για την ώρα ο δράστης του εγκλήματος

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδέεται το έγκλημα με την επίθεση του άτυχου ζώου σε κοριτσάκι πριν από λίγες μέρες. Το παιδί είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο για ράμματα. Λίγα 24ωρα μετά ο σκύλος βρέθηκε νεκρός.

Ένα αδέσποτο ζώο πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα άγνωστος την Τρίτη 18 Ιουλίου, στη Νέα Μπάφρα του Δήμου Αμφίπολης στις Σέρρες. Το αδέσποτο ζώο εντοπίστηκε από κατοίκους του χωριού νεκρό. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο δήμος Αμφίπολης, υπάλληλοι, του οποίου προχώρησαν στην περισυλλογή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο ζώο φέρεται να είχε επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να της κάνουν ράμματα.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι κάτοικοι του χωριού είχαν ενημερώσει τη δημοτική αρχή για την επιθετικότητα του ζώου, ωστόσο δεν είχε γίνει τίποτα.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το προηγούμενο διάστημα άγνωστος/άγνωστοι είχαν ρίξει φόλες για να εξοντώσουν τον αδέσποτο σκύλο, ωστόσο το δηλητηριασμένο δόλωμα έφαγε ένα δεσποζόμενο ζώο, το οποίο κατέληξε.

Πηγή: thestival gr