ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Κόντρα Μάμαλη – Καρτερού για το ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Ο Σπύρος Μάμαλης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ, επικοινώνησε με το «Σ.Θ.» μετά το δημοσίευμα- ρεπορτάζ ( δηλώσεις του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Καρτερού) στο οποίο αναφέρει ότι ο ίδιος μετέχει στη Διοικούσα του ΔΙΠΑΕ ως μέλος της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μάμαλης είπε τα εξής:

Θα ήθελα να πληροφορήσω τον κ. Καρτερό ότι μετέχω ως μέλος της ακαδημαικής κοινότητας και μετείχα και σε προηγούμενες συγκλήτους, πριν το ΔΙΠΑΕ όπου επίσης έχω θητεία εννέα και πλέον ετών ως πρόεδρος τμήματος.

Επίσης έχω μία θεσμική ιδιότητα αυτή τη περίοδο, του προέδρου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας το οποίο μου δίνει την δυνατότητα να προσφέρω στο ΔΙΠΑΕ και μάλιστα άμισθη πραγματοποιώντας έτσι τις διακηρύξεις όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων που ζητούν να υπάρξει συμμετοχική Δημοκρατία χρησιμοποιώντας του κοινωνικούς φορείς.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι ψεύδεται ο κ. Καρτερός καθώς ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου για θέματα του ΔΙΠΑΕ γιατί αν είχε επικοινωνήσει προφανώς και θα ανταποκρινόμουν, όπως έχω ανταποκριθεί στα καλέσματα φορέων και κομμάτων μη έχοντας τίποτε να φοβηθώ για την διαδρομή και τη προσφορά μου.

Επίσης θα ήθελα να εξηγήσω σε όλους ότι η προκήρυξη για τις καθαρίστριες που έλαβε τόσο μεγάλη έκταση κριτικής έγινε όπως ακριβώς μας προτάθηκε από τις υπηρεσίες της Πανεπιστημιούπολης Σερρών.

Είναι εύκολο να ριχθεί λάσπη στον ανεμιστήρα αλλά δύσκολο να αντιμετωπίσεις πρόσωπα τα οποία έχουν τηρήσει μία στάση διαχρονικά η οποία δεν επιτρέπει κάθε είδους σπίλωση.»

Πηγή: sertharros.gr – Δημήτρης Νάτσιος