ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Κλείνει η ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου

Κλείνει από την Κυριακή 29 Αυγούστου η ΩΡΛ κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, καθώς με έγγραφο της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου αναστέλλεται η λειτουργία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24.gr,, οι ασθενείς που θα φτάνουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Σερρών θα αξιολογούνται από τους εφημερεύοντες ιατρούς, παθολόγους ή χειρούργους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και αν χρήζουν νοσηλείας θα παραπέμπονται στο Νοσοκομείο της Δράμας.

Να θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα από τις 12 έως τις 20 Αυγούστου είχε αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών με τους ασθενείς να εξετάζονται από εφημερεύοντες ιατρούς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και να παραπέμπονται στο νοσοκομείο Καβάλας ή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει τον περασμένο μήνα, όπως είχε καταγγείλει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών, όταν είχαν ανασταλεί τα χειρουργεία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου. Μάλιστα, τότε η Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική δε δεχόταν καμία εισαγωγή επιτόκου και παραπέμπονταν σε όμορο Νοσοκομείο, αυτό της Δράμας.

Πηγή: Infonews24.gr