Σέρρες: Καταγγελία για παραμέληση ασθενή στο νοσοκομείοΣε καταγγελία κατά του νοσοκομείου Σερρών για παραμέληση ασθενή προχωρούν τα μέλη μιας οικογένειας στις Σέρρες, τα οποία και καταγγέλλουν πως ο 62 χρόνος πατέρας τους νοσηλεύτηκε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου χωρίς την απαιτούμενη από την πλευρά των γιατρών επίβλεψη.

Ο γιος του ασθενούς υποστηρίζει πως θα μπορούσε με τα απαιτούμενα μέτρα ο ίδιος ή η μητέρα του, να φροντίζουν τον πατέρα του, από την στιγμή που οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν μπορούσαν να το πράξουν αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν, με αποτέλεσμα ο 62χρονος ασθενής να δεθεί στο κρεβάτι του.

Η οικογένεια του 62χρονου προχώρησε σήμερα σε εξώδικο ενώ θα προχωρήσει και σε αγωγή.
Μετά το εξώδικο ο ασθενής πλέον σύμφωνα να πάντα με τους συγγενείς του, έχει άλλη αντιμετώπιση και ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο.

O διοικητής του Νοσοκομείου Νικόλαος Φαρμάκη, μλώντας στο Δίκτυο Τηλεόραση, είπε πως έγινε γνώστης του περιστατικού από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από το εξώδικο που έλαβε στα χέρια του.

Ο κ. Φαρμάκης υπογράμμισε επίσης, πως η διοίκηση ζήτησε εξηγήσεις από το ιατρικό προσωπικό όπως ακριβώς ορίζει η νομοθεσία


Βρείτε μας στο Facebook

BP ΜΑΝΑΦΗΣ


Κάντε ένα σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.