ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός

Πρωταθλήτριες Ελλάδος στην καλλιτεχνική κολύμβηση κορασίδων Α που διεξήχθη στη Λάρισα αναδείχθηκαν οι αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Οι μικρές «νηρηίδες» κατέλαβαν την 1η θέση σε σύνολο 17 σωματείων από όλη την Ελλάδα συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός που είναι ο πρωτοπόρος του αθλήματος στην Ελλάδα.

Το τμήμα κορασίδων Α του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με προπονήτρια την Αλεξάνδρα Φραγκάκη, βοηθό την Σοφία Τσαλούμη και έφορο τον Άγγελο Δαμπάλη κατέκτησε:

2η θέση στον κόμπο με τις Ανδριτσάκη Χριστίνα, Δαμπάλη Θάλεια, Δαμπάλη Κωνσταντίνα, Καραμανίδου Ελεονώρα, Καραμανίδου Εστέλλα, Μπουζούρα Μαρία, Οικονομοπούλου Θέκλα, Σαββόπουλου Κωνσταντίνα, Τρεβλοπούλου Μαρία Φλαμούρη Ευδοκία και αναπληρωματική την Κούτλιου Ευαγγελία.

2η θέση στο ντουέτο με την Δαμπάλη Θάλεια και την Καραμανίδου Εστέλλα

3η θέση στο σόλο με την Δαμπάλη Θάλεια

3η θέση για το ομαδικό με τις: Ανδριτσάκη Χριστίνα, Δαμπάλη Θάλεια, Καραμανίδου Ελεονώρα, Καραμανίδου Εστέλλα Οικονομοπούλου Θέκλα, Σαββόπουλου Κωνσταντίνα, Τρεβλοπούλου Μαρία, Φλαμούρη Ευδοκία και αναπληρωματικές τις :Δαμπάλη Κωνσταντίνα και Μπουζούρα Μαρία

8η θέση στο σόλο με την Καραμανίδου Εστέλλα

11η θέση στο ντουέτο με τις Καραμανίδου Ελεονώρα και Τρεβλοπούλου Μαρία και την 34η θέση στο ντουέτο με τις Μπουζούρα Μαρία και Κούτλιου Ευαγγελία στην πρώτη τους εμφάνιση στο ντουέτο.

Πηγή: ertnews.gr