ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Ηλίας Γκότσης: “Έτρεξε” μόνος του και βγήκε πρώτος

Ο Ηλίας Γκότσης θα είναι επικεφαλής της “Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων” σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενδιαφέρον για την ηγεσία, δεν υπήρχε ανάμεσα στα μέλη της παράταξης, αφού και ο Παντελής Χράπας που στην αρχή ενδιαφέρθηκε, στο τέλος απέσυρε την υποψηφιότητα του. Το αποτέλεσμα ήταν ο ένας και μοναδικός υποψήφιος να εκλεγεί …ομόφωνα, από τα υπόλοιπα 4 μέλη του συνδυασμού.

Η ανακοίνωση:

«Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων μετά την απροσδόκητη απώλεια του επικεφαλής, Θεόδωρου Αραμπατζή, διενήργησαν στις 12.11.2021 διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής για το υπόλοιπο της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Ετέθησαν δύο υποψηφιότητες, του κ. Παντελή Χράπα και του κ. Ηλία Γκότση.

Μετά από διαλογική συζήτηση και πάντα με γνώμονα την ενότητα της παράταξης ο κ. Παντελής Χράπας απέσυρε την υποψηφιότητά του και αποφάσισαν ομόφωνα νέο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για το υπόλοιπο της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, τον κ. Ηλία Γκότση.»

 

Σχετικές ειδήσεις

ΣΕΡΡΕΣ Κορωνοϊός: Τα κρούσματα σήμερα – Η κατανομή σε όλη τη χώρα

Serres24

Διαμαρτυρία Σερραίων εκπαιδευτικών (βίντεο)

stydio3

Κορωνοϊός: Στο “βαθύ κόκκινο” ο νομός Σερρών – Νέο αρνητικό ρεκόρ αναμένετε σήμερα πανελλαδικά στα κρούσματα

Serres24