ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Η ΟΕΒΕΣΣ στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Την αμέριστη συμπαράστασή του και στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των Σερραίων αγροτών κατέθεσε το προεδρείο της ΟΕΒΕΣΣ κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/1/2024) στο Επιμελητήριο των Σερρών, με πρωτοβουλία του Πανσερραϊκού Συλλόγου Αγροτών, του ΕΒΕΣ και παρουσία των παραγωγικών φορέων του Νομού Σερρών (ΟΒΕΣΣ & Εμπορικός Σύλλογος Σερρών).

Μέσα από μακρά συζήτηση και γόνιμο διάλογο κατετέθησαν από τους παρόντες φορείς οι προτάσεις και οργανώθηκε το πλαίσιο των κινητοποιήσεων των αγροτών, που έχουν οριστεί για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών.

Ως εκ τούτου η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών καλεί όλους τους Σερραίους επαγγελματίες και τα μέλη των Σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της να δώσουν ένα ηχηρό παρών την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 11.30 στο κτήριο της ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, στηρίζοντας τον αγώνα των Σερραίων αγροτών, ως αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγικής-οικονομικής αλυσίδας του τόπου μας.