ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Η κίνηση στα ξενοδοχεία τον Αύγουστο

Συνεχίζει να στερεί πόρους από τα σερραικά ξενοδοχεία η πανδημία, όμως ο φετεινός Αύγουστος ήταν σαφώς καλύτερος από τον περσινό.

Αυτό το συμπέρασμα μας οδηγεί η συνομιλία που είχαμε χθές το πρωί με δυο Σερραίους ξενοδόχους που ενημέρωσαν σχετικά για την κίνηση που υπήρχε μέσα τον Αύγουστο μήνα κατεξοχήν πλούσιο σε κίνηση κατά την διάρκεια των προηγουμένων ετών πριν την έλευση του κορωνοϊού.

«Βελτιωμένη η κατάσταση σε σχέση με πέρσι, στερούμαστε πόρους όμως»
Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης δήλωσε στο «Σ.Θ.» ότι η κίνηση στο ξενοδοχείο του(Elpida Resort) τον Αύγουστο ήταν σαφέστατα καλύτερη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ωστόσο παρατήρησε ότι δεν γίνεται καμία σύγκριση σε σχέση με τον Αύγουστο του 2019 όταν όλα ήταν σε πλήρη λειτουργία και υπήρχε δυνατότητα φιλοξενίας όλων των υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο( φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων,υπηρεσίες διανυκτερεύσεων,λειτουργία εστιατορίου και καφετέριας του ξενοδοχείου).

«Στις Σέρρες δεν έχουμε παραθεριστές για να πούμε ότι η κίνηση ήταν καλή ή κακή και να κάνουμε εκτιμήσεις.
Η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι βέβαια Ευελπιστούμε ότι θα λήξει η πανδημία γιατί ο κόσμος, το εν δυνάμει καταναλωτικό κοινό μας δηλαδή εξακολουθεί να είναι φοβισμένο.»
«Δουλέψαμε με Ρουμάνους και λίγους Ουκρανούς»

Στον αντίποδα ο ξενοδόχος Σταμάτης Πατρίκιος (Ξενοδοχείο «Γαλαξίας») ικανοποιημένος δήλωσε στο «Σ.Θ.» ότι υπήρχε ικανοποιητική κίνηση κατά τον μήνα Αύγουστο.

Το ξενοδοχείο του εξυπηρέτησε Ρουμάνους και λίγους Ουκρανούς για μία διανυκτέρευση αφού οι Σέρρες είναι στάση εξυπηρέτησης για όσους παραθερίζουν στη Βόρεια Ελλάδα( κύρια Χαλκιδική και Θάσο).
«Η κίνηση μας ήταν πολύ ανεβασμένη σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο που ήταν πολύ ισχνή. Ευελπιστούμε ότι και ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ καλός μήνας αφού είναι προγραμματισμένες αθλητικές εκδηλώσεις»

Πηγή: sertharros.gr – Δημήτρης Νάτσιος