ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής την Υφ. Ανάπτυξης Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου

Την Π.Ε Σερρών επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη (23.5) κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής την Υφυπουργό Ανάπτυξης, κ Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου.

Την κ. Υπουργό πλαισιώνουν η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ Δήμητρα Λυγούρα και η βουλευτής Καβάλας κ Αγγελική Δεληκάρη.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ο Δήμος Αμφίπολης, όπου στις 9 το πρωί έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το δήμαρχο Στέργιο Φράστανλή, στις 9.30 επίσκεψη στην λαϊκή αγορά του Ροδολίβους  και στις 10 καφές και συζήτηση με κατοίκους στην Πρώτη. Στις 10.40 ακολουθεί επίσκεψη στο Δήμο Νέας Ζίχνης όπου στις 11.00 θα γίνει συνάντηση με τον με το Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.κ. ΙΕΡΟΘΕΟ και στις 11.20 συνάντηση με το δήμαρχο Παντελή Μπόζη.

Στις 12.45 θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα και στη 1.15 θα επισκεφθούν τη βιομηχανία βιοκαυσίμων- Βιοντίζελ ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΕ στο Παραλίμνιο. Στον Δήμο Σερρών στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη επίσκεψη στην ΒΙΠΕ Σερρών  βιομηχανία ζύμης “ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ”. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 2.30 συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο  και πρόεδρο της  Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών (ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. ), στις  14:50 συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάση Μαλλιαρά.

Στις 3.15 θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου και ένα τέταρτο αργότερα θα ακολουθήσει συνάντηση με στελέχη της ΔΕΕΠ.