ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Επικοινώνησε η Πετρούλα με την οικογένειά της

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 18χρονης Πετρούλας που είχε εξαφανιστεί πριν από πέντε μέρες από τα Χρυσοχώραφα Σερρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 18χρονη βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής και είναι καλά στην υγεία της. Η ίδια επικοινώνησε με την οικογένειά της.

Λίγο πριν τις 21:00 ο πατέρας της 18χρονης ανέφερε στους δημοσιογράφος: «Με κάλεσε πριν απο λίγη ώρα το κορίτσι μου και με γέμισε χαρά. Μου είπε ότι είναι καλά και να μην ανησυχούμε. Λέει πως είναι στα Μέγαρα Αττικής, μου έδωσε στοιχεία και διεύθυνση και θα πάμε με τη μητέρα της να την βρούμε αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και ενδιαφέρθηκαν για το κορίτσι μου. Θα πάμε να τη δούμε και όλα θα πάνε καλά».

Η 18χρονη, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της από την περασμένη Τρίτη, έχοντας πάρει μόνο την ταυτότητα, το πορτοφόλι και το κινητό της, που, όμως, μέχρι σήμερα παρέμενε κλειστό.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η νεαρή που μένει μόνιμα με την οικογένειά της στην Γερμανία είχε έρθει στον τόπο καταγωγή της το καλοκαίρι για να δώσει πανελλήνιες. Το μεσημέρι της Τρίτης 29 Αυγούστου, είπε στη μητέρα της πως θα βγει για λίγο στην αυλή να μιλήσει στο τηλέφωνο, όμως δεν επέστρεψε.

Oι γονείς της άρχισαν να την αναζητούν σε όλο το χωριό. Ζήτησαν από τους συγχωριανούς να τους βοηθήσουν, όμως οι ώρες περνούσαν και δεν έβρισκαν κανένα ίχνος από την κόρη τους. Κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, εντόπισαν την ώρα της εξαφάνισης κοντά στο σπίτι μία κοπέλα με την περιγραφή που έδωσε η μητέρα να επιβιβάζεται σε ένα ταξί.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη. Ο ταξιτζής είπε πως δεν κατάλαβε εάν ήταν η 18χρονη η κοπέλα που επιβιβάστηκε. Ωστόσο, ανέφερε πως ο τελικός προορισμός ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

*Με πληροφορίες από newsit.gr