ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Ενημέρωση του Δήμου προς τους δημότες για τις Ευρωεκλογές

Ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου και με στόχο τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων και την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, ο Δήμος Σερρών έχει προβλέψει τη λειτουργία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των τμημάτων του που σχετίζονται με τις εκλογές.

βράδυ και την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2321350000 & 2321350030

Εξυπηρέτηση ΑμεΑ
Ο Δήμος Σερρών για τη διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρίες, ενημερώνει ότι στην είσοδο κάθε εκλογικού κέντρου και συγκεκριμένα στο ισόγειο, θα υπάρχει «Σημείο υποδοχής ΑμεΑ», για τα άτομα με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα. Ο δημοτικός υπάλληλος που θα παρευρίσκεται εκεί θα ενημερώνει τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ο οποίος για λόγους διαφάνειας και συνοδευόμενος από μέλος της εφορευτικής επιτροπής, θα κατεβαίνει στον πολίτη για να ασκήσει ο τελευταίος το εκλογικού του δικαίωμα, τηρώντας όλα τα μέτρα για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.

Παραλαβή εκλογικού υλικού
Η παράδοση των σάκων με το εκλογικό υλικό στους δικαστικούς αντιπροσώπους θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Γυμναστήριο του 5ου Γενικού Λυκείου Σερρών στην οδό Άννης Τριανταφυλλίδου 2 και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Που ψηφίζω;
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν από τους πίνακες που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου, του Διοικητηρίου και του Δικαστικού Μεγάρου, ενώ στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών με ένα κλικ στο εικονίδιο «Μάθε που ψηφίζεις», βλέπουν το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.