ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Εκλογές: Στην Οινούσσα ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Βέρρος

Στην Οινούσσα του Δήμου Σερρών βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Βέρρος Κωνσταντίνος, ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς, καθώς κατάγεται από το γειτονικό Χιονοχώρι.

Σε κατάστημα εστίασης της Οινούσσας, σε ευχάριστο κλίμα, ο κ.Βέρρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ.Βέρρος ανάμεσα σε δικούς του ανθρώπους, δήλωσε περήφανος για την Βλάχικη καταγωγή του και τόνισε πως η περαιτέρω ανάδειξη τόσο της Οινούσσας όσο και του Χιονοχωρίου, θα συνεχίσουν να είναι στις προτεραιότητές του από όποιο πόστο και αν συνεχίσει μετά τις εθνικές εκλογές.

Ευχάριστη “νότα” της βραδιάς για τον κ.Βέρρο, η τυχαία συνάντηση με τον Βουλευτή Σερρών της Ελληνικής Λύσης Κώστα Μπούμπα, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσκεψη στην περιοχή. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στο στιγμιότυπο του φωτογραφικού φακού.