ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: ‘Έφυγε’ για το μεγάλο ταξίδι η Στέλλα Λεμονίδου

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σαββίδης έγραψε στο facebook για την απώλεια της Στέλλας Λεμονίδου στα 51 της χρόνια:

«H πολυαγαπημένη μας Στέλλα, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι … Αυτές τις μέρες «πάλεψε» αλλά δεν κατάφερε να μας κάνει και πάλι την έκπληξη, από τις πολλές που μας συνήθιζε όλα αυτά τα χρόνια, χαρούμενη και ευδιάθετη και πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη.
Υπήρξε μία πολύτιμη σύντροφος και σύζυγος. Άριστη μητέρα, σωστή επαγγελματίας και μία αγαπημένη φίλη για όσους την γνώρισαν. Η απώλειά της είναι πραγματικά επώδυνη για όλους μας. Την οικογένειά της, τους φίλους, τους συναδέλφους και βέβαια τους μικρούς μαθητές της που υπεραγαπούσε.
Η Στέλλα μας θα ζει στις καρδιές μας, με νοσταλγία και αγάπη …Οι άνθρωποί της, την αποχαιρετούμε με ανείπωτη θλίψη, έχοντας στο νου τους στίχους του Καβάφη: «Το πρόσωπό σου που κρατώ μες στην ψυχή μου, ο ήχος της φωνής σου που κρατώ μες στο μυαλό μου».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 2/9/2021 στις 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νέο Πετρίτσι. Παρακαλούμε όπως παραστείτε, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας όλες αυτές τις ημέρες, για την Στέλλα μας»