ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Δυο χρυσά μετάλλια ο Θαν. Βαγενάς στο πανελλήνιο άρσης βαρών σε πάγκο

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Θανάσης Βαγενάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη των Σερρών.

Ο Σερραίος πρωταθλητής σήκωσε 165 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 80 κιλά και το χρυσό στο σύνολο κι ετοιμάζεται τώρα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Τυφλίδα της Γεωργίας.

«Είχα παραπάνω άγχος από τους προηγούμενους αγώνες μου. Όταν γίνεται ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην πόλη σου έχεις έναν λόγο παραπάνω να θέλεις να τα πας καλύτερα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Θανάσης Βαγενάς ενώ όσον αφορά την επίδοση του τόνισε: «μπορούσα να σηκώσω και παραπάνω από τα 165 κιλά. Θα τα σηκώσω στο Πανευρωπαϊκό. Θα δουλέψω το καλοκαίρι για να το πετύχω. Πιστεύω ότι αν δεν έχω τραυματισμούς και πάνε όλα καλά θα το πετύχω στην Τυφλίδα». Ο Θανάσης Βαγενάς ευχαρίστησε όλους τους Σερραίους και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών που είναι κοντά του.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας Σερρών, πήραν μέρος 26 αθλητές και αθλήτριες από εννέα σωματεία, δύο αθλητές από Κύπρο κι ένας από την Ολλανδία. Στους αγώνες συμμετείχαν και οι τέσσερις εκπρόσωποι της ελληνικής άρσης βαρών σε πάγκο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συμπεριλαμβανόμενου και του δις «χάλκινου» Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Μπακοχρήστου.