ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες: Δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων και εμβολιασμού αδέσποτων γατών

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Π.Ε. Σερρών, στο πλαίσιο της προάσπισης της δημόσιας υγείας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών, θα υλοποιήσουν για πρώτη φορά πανελλαδικά, πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων και αντιλυσσικού εμβολιασμού αδέσποτων γατών.

Όπως υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της οργάνωσης «ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και επιστημονική συνεργάτιδα του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών κ. Ζωή Κοντού, πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική δράση που θα γίνει υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών, αποτελεί χορηγία της οργάνωσης «Κτηνίατροι σε Δράση» και θα υλοποιηθεί από 15 έως 25 Ιουνίου 2022, στο κέντρο διάσωσης στο 2ο χλμ Σερρών-Νεοχωρίου.

Καλούνται οι πολίτες όλων των Δήμων της Π.Ε. Σερρών που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα να επικοινωνούν με την υπεύθυνη της οργάνωσης «ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» για προγραμματισμό της επίσκεψής τους, στο τηλέφωνο 6989860166, από τις 9 το πρωί έως 13.00 καθημερινά (και Σάββατο-Κυριακή)