ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Διοικητής Νοσοκομείου: Fake news η είδηση για τον επιχειρηματία με το πλαστό πιστοποιητικό

Αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων έγινε από τις Σέρρες σε πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για την είδηση με τίτλο: «Αγόρασε πλαστό πιστοποιητικό από τη Βουλγαρία και τώρα χαροπαλεύει διασωληνωμένος»  όπου μεταφέρουν όπως λένε αποκαλύψεις της δημοσιογράφου Αριάδνης Παπαφωτίου στο facebook, για έναν επαγγελματία που νόσησε και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Την αποκάλυψη ότι η είδηση είναι fake news, έκανε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Νικόλαος Φαρμάκης μιλώντας στην εκπομπή του Τηλε Επιλογές, ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη . Ο συγκεκριμένος Σερραίος σύμφωνα με τον κο Φαρμάκη είναι εμβολιασμένος από τις 14 Μαϊου στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson.

Μάλιστα σύμφωνα με το διοικητή του Νοσοκομείου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ό,τι ο άνθρωπος είναι εμβολιασμένος και όπως λέει είναι κρίμα να διαδίδονται ψέματα.

Ο εν λόγω νοσηλευόμενος μάλιστα είναι σε καλό δρόμο σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου.

Η κα Παπαφωτίου πάντως, έσβησε την ψεύτικη είδηση μόλις διαπίστωσε το λάθος της. Η αρχική ανάρτησής της είναι η παρακάτω:

Δείτε τι είπε στο Επιλογές ο διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών ( Από το 10 λεπτό και μετά)

Πηγή: epiloges.tv