ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Δήλωση Κώστα Βέρρου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δήλωση του Οικονομολόγου Βέρρου Κωνσταντίνου, Υποψήφιου Βουλευτή Ν.Σερρών ΝΔ, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου:

«Σερραίες και Σερραίοι,
Η μεγάλη νίκη που δώσατε στη ΝΔ με γεμίζει υπερηφάνεια και ικανοποίηση, καθώς αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Κατήλθα στον πολιτικό στίβο έχοντας ως αδιαπραγμάτευτες αρχές, την αξιοπρέπεια και την συνέπεια.
Στον σύντομο προεκλογικό αγώνα που διεξήγαγα είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω, σε πολιτική βάση, με πολλούς από εσάς, παλιούς γνώριμους αλλά και νέους, σε όλο το νομό Σερρών.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστευτήκατε και με στηρίξατε στον αγώνα αυτόν, μα πιο πολύ εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό μου, έναν υποψήφιο με όραμα και στόχους για τον νομό Σερρών.

Να είστε βέβαιοι πως όπως ήμουν δίπλα σας όλα τα προηγούμενα χρόνια, πολύ πριν τη συμμετοχή μου στον πολιτικό στίβο, θα συνεχίσω να είμαι και αύριο εκεί, να σας στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου.
Αγαπώ τον τόπο μας και η συνεισφορά μου σε αυτόν, θα είναι πάντα προτεραιότητα.

Η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Ν.Σερρών, στην διαμόρφωση ενός καθορισμένου πλάνου με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού μας, είναι αυτή που θα φέρει την ανάπτυξη και μια καλύτερη επόμενη μέρα, για όλους εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε εδώ.
Συνεχίζω, έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπειρία των εκλογών και την εμπιστοσύνη σας, στην πρώτη μου αυτή προσπάθεια.
Καλή επιτυχία στους εκλεγέντες Βουλευτές Σερρών και καλή φώτιση στο απαιτητικό έργο τους!»

Βέρρος Κωνσταντίνος – Οικονομολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών ΝΔ στις Εθνικές Eκλογές της 21ης Μαΐου 2023