ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Δικαστής αρνείται να φορέσει μάσκα μέσα στην αίθουσα

Μία δικαστική λειτουργός στις Σέρρες το πρωί της Πέμπτης (27/01) δεν θέλησε να μπει στην αίθουσα με μάσκα. Η ίδια ισχυρίστηκε προβλήματα υγείας, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση της Προέδρου την φόρεσε.

Η συγκεκριμένη δικαστής, σε συνεντεύξεις της και δηλώσεις της έχει μιλήσει ανοιχτά για τα μέτρα προστασίας, τα οποία δήλωνε ότι είναι αντισυνταγματικά, αλλά και για τα self tests τα οποία έχει χαρακτηρίσει «επικίνδυνα».

Το περιστατικό σχολίασε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου με σχετική ανάρτηση στα social media.

«Όταν μέλος της συνθέσεως δικαστηρίου , ήτοι δικαστικός λειτουργός , αρνείται να φορέσει μάσκα στην έδρα , προσβάλλοντας τα λοιπά μέλη της σύνθεσης , τους δικηγόρους , τους διαδίκους , τους πολίτες που την βλέπουν και δεν κινείται φύλλο παρά μόνο μετά την παρέμβαση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου , τότε μην απορεί κανείς γιατί αυτό το κράτος παρουσιάζει εικόνα διάλυσης καθημερινά .
Καθώς μάλιστα η εν λόγω δικαστής από την έναρξη της κρίσης προκλητικά παραβιάζει τα μέτρα της πανδημίας και παρά τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες μας , τυγχάνει ανοχής , όπως φαίνεται, από τα ανώτερα κλιμάκια της δικαιοσύνης .
Προς τιμή της μόνο η εισαγγελέας Σερρών κα Μελισσάρη και το Πρωτοδικείο μας , προσπαθούν να εφαρμοσθεί ο Νόμος και βρίσκονται δίπλα μας . Το θέμα όμως πρέπει να επιλυθεί από τον Άρειο Πάγο και μόνο .
Λυπάμαι ειλικρινά για αυτή την κατάντια όλων μας .»

Σχετικές ειδήσεις

Σέρρες: Απεβίωσε ο Τηλέμαχος Ζήσιος

Serres24

Δήμος Σιντικής: Μουσικοακουστική παραδοσιακή βραδιά την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

stydio3

Σέρρες: Συνελήφθη διαρρήκτης στην Ηράκλεια

stydio3