ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Χρυσάφης: «Η αλαζονεία και η αμετροέπεια έχουν ονοματεπώνυμο: Βαρβάρα Μητλιάγκα

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και αναφέρθηκε στις απευθείας αναθέσεις της σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά και στα λάθη και τις παραλήψεις της κ. Μητλιάγκα και των συνεργατών της στο θέμα του νέου κλειστού κολυμβητηρίου. Καυτηρίασε επίσης την στάση της Δημάρχου και μερίδας συνεργατών της, κατά την διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Χρυσάφης έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η αλαζονεία και η αμετροέπεια βρίσκονται «ΕΝΤΟΣ» του Δημαρχείου και έχουν ονοματεπώνυμο: ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ.

Χθές για ακόμη μια φορά, γίναμε μάρτυρες του παραλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ένα δημοτικό συμβούλιο το οποίο είναι παράτυπο γιατί απλούστατα δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο προθεσμίες.
Είναι ενδεικτικό της προχειρότητας, της επιπολαιότητας και της αγνοίας της δημοτικής αρχής που όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τα λάθη που οδήγησαν στο παράτυπο της χθεσινής συνεδρίασης, αλλά μας κουνούν και το δάχτυλο με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς γιατί τους υποδείξαμε το σωστό!

Η αλαζονεία και η απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζονται οι εκπρόσωποι του 48% του Σερραίικού λαού, είναι πλέον ο κανόνας στα δημοτικά συμβούλια, στα οποία κυριαρχούν οι τραμπουκισμοί και οι χαρακτηρισμοί από συγκεκριμένους συμβούλους, που με τις ευλογίες της Δημάρχου έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο, γυρίζοντας την αυτοδιοίκηση δεκαετίες πίσω.

Να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μας ότι τέτοιες πρωτόγνωρες και πρωτόγονες συμπεριφορές αποκαλύπτουν πλήρως την αυταρχική φιλοσοφία της Δημάρχου η οποία με το καλημέρα έδειξε παντελή έλλειψη πολιτικού πολιτισμού .

Ένα πράγμα τους λέμε: Αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά και μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την νομιμότητα και την αλήθεια!»