ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Χατζηβασιλείου: Eπισκέψεις σε σερραϊκές επιχειρήσεις

Με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Σερρών, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου συνεχίζει τις επισκέψεις σε σερραϊκές επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηβασιλείου επισκέφθηκε τη βιομηχανία ανελκυστήρων METRON, την καινοτόμο ΑΥΓΟΣΕΡΡΑΪΚΗ, καθώς και τη βιομηχανία άλατος ΑΙΓΑΙΟ.

Μετά το πέρας των συναντήσεων με τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, ο κ. Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Στον κύκλο των επισκέψεών μου σε δυναμικές σερραϊκές επιχειρήσεις, είχα τη χαρά να βρεθώ ξανά στη METRON, μια από τις κορυφαίες εταιρίες ανελκυστήρων παγκοσμίως, την ΑΥΓΟΣΕΡΡΑΪΚΗ με τα αυγά υψηλής διατροφικής αξίας και το πρωτοποριακό εδαφοβελτιωτικό Avgoser, καθώς και την καταξιωμένη επιχείρηση ΑΛΑΤΙ ΑΙΓΑΙΟ που ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της. Στόχος μου παραμένει η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Άλλωστε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει διαμορφώσει ένα φιλικό κλίμα προς τις επενδύσεις, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και του αριθμού των θέσεων εργασίας».

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα συνέχισε και τις επαφές με ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, με επισκέψεις στον Άγιο Χριστόφορο και την Αναστασιά.