ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – BP Manafis: Aποκτήστε τη μοντέρνα σειρά μαχαιριών zyliss με έκπτωση έως 75%

Αποκτήστε τα Zyliss, μαχαίρια υψηλών προδιαγραφών, για κάθε χρήση, με έκπτωση έως 75% συλλέγοντας κουπόνια στα επιλεγμένα πρατήρια bp.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη, βραβευμένη με Red Dot Awards Ελβετικής προέλευσης, εταιρεία zyliss, σχεδιάζει μαγειρικά σκεύη και gadgets για περισσότερα από 60 χρόνια. Έχοντας συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα & το μοντέρνο design, δίνει λύσεις στην κουζίνα σας με μια ολοκληρωμένη σειρά εμπνευσμένη από τις lifestyle τάσεις του καθημερινού μαγειρέματος.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά αποτελούμενη από έξι (6) μαχαίρια & ένα (1) ψαλίδι κουζίνας υψηλού σχεδιασμού για κάθε χρήση. Όλα τα είδη της σειράς διαθέτουν λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, εργονομική λαβή και προστατευτική θήκη, με αποτέλεσμα πέρα από ανθεκτικά, να είναι εύκολα, φιλικά και ασφαλή στη χρήση. Τα μοναδικά χρώματα που διαθέτουν σας βοηθούν να ξεχωρίζετε εύκολα το κάθε είδος ενώ παράλληλα θα γεμίσουν χρώμα τις μαγειρικές σας στιγμές.

Όλα τα είδη διαθέτουν εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων, ωστόσο για την καλύτερη διατήρησή τους συστήνεται το πλύσιμο στο χέρι.

Περισσότερα μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Στις Σέρρες στα πρατήρια BP Μανάφης σε δυο διευθύνσεις: στο 2ο χιλιόμετρο Σερρών-Θεσσαλονίκης και στο 1ο χιλιόμετρο Σερρών-Νιγρίτας

Τηλέφωνα 23210 59500 και 23210 39358