ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Αύριο το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. – Στόχος να καλυφθεί η εκλογική “καθίζηση” της Φ. Αραμπατζή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μεν τις εκλογές για την 21η Μαΐου, ωστόσο σε αρκετές εκλογικές περιφέρειες, μεταξύ αυτών και των Σερρών, τα ψηφοδέλτια ακόμη καταρτίζονται.

Αφού ξεπεράστηκε το θέμα της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη και ο Σερραίος πολιτικός θα είναι στη λίστα, αυτό που τώρα απασχολεί τους επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας είναι η στελέχωση του υπόλοιπου ψηφοδελτίου και ειδικά στις γυναίκες, αφού ο εκλογικός νόμος επιβάλλει να είναι τουλάχιστον τρεις.

Αν εξαιρέσουμε την ήδη βουλευτή Φωτεινή Αραμπατζή, μένουν άλλες δυο θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν γρήγορα καθώς ο χρόνος πιέζει.

Μια άλλη παράμετρος που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στην επιλογή των γυναικών, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, από τις μετρήσεις που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα, φαίνεται να προκύπτει μια “καθίζηση” της Φωτεινής Αραμπατζή στο εκλογικό σώμα, με αποτέλεσμα οι νέες γυναικείες υποψηφιότητες να πρέπει να έχουν ισχυρό έρεισμα στους ψηφοφόρους.

Κρούσεις έχουν γίνει και φαίνεται πως σύντομα (οι πληροφορίες θέλουν αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου) θα ανακοινωθούν τα επτά ονόματα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες.