ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Αβραμάκης: «Έρχονται δύσκολες ημέρες»

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, Λευτέρη Αβραμάκη:

«Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους Σερραίους και όλες τις Σερραίες που με τίμησαν με την ψήφο τους και θέλησαν να συνεχίσω να τους εκπροσωπώ στη Βουλή. Τα τέσσερα χρόνια που εκπροσώπησα τον τόπο μας στη Βουλή προσπάθησα με αξιοπρέπεια και εντιμότητα να αναδείξω τα προβλήματα του τόπου μας και να πείσω το κράτος να ασχοληθεί σοβαρά με το Νομό Σερρών που αργοπεθαίνει.

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου διατήρησα την εντιμότητά μου και δεν καταδέχτηκα να «εξαγοράσω» την υποστήριξη κανενός. Κινήθηκα θεσμικά, χωρίς παρασκηνιακά παιχνίδια έχοντας στο μυαλό μου μόνο τα συμφέροντα όλων των Σερραίων.

Το μεγάλο μου προσωπικό κέρδος είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή γνώρισα πολλούς ανθρώπους και πολλούς χαρακτήρες. Συνεργάστηκα και συμπορεύτηκα με ανθρώπους που μπορώ να τους βλέπω στα μάτια και να ξέρω ότι τίμησα την υποστήριξή τους και δεν τους πρόδωσα.

Ο σερραϊκός λαός, όπως και συνολικά ο ελληνικός λαός, έκαναν τις επιλογές που έκριναν ότι ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες τους και αυτό είναι κάτι που σέβομαι και εκτιμώ.

Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για την εκλογική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και δηλώνω ότι θα παραμείνω πιστός στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία πορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβεβαιώνω όλους τους Σερραίους και όλες τις Σερραίες ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι καθημερινά για την ανασυγκρότηση του Νομού Σερρών, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη του τόπου μας ως υπεύθυνος και ενεργός πολίτης, όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι δύσκολες σε πολλά επίπεδα και πολλά από όσα θεωρούμε σήμερα δεδομένα θα αμφισβητηθούν.

Ως κοινωνία οφείλουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση και να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και την αξιοπρέπεια στη ζωή μας.

Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου για την υποστήριξή τους και τη βοήθεια που μου πρόσφεραν όλη αυτή την περίοδο.

Ο Αγώνας για την περιφρούρηση της Δημοκρατίας και η δέσμευση για το Συμβόλαιο Αλλαγής συνεχίζεται…»