ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Αρχίζει η δράση στολίζω την πόλη μου

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και κατά τις ώρες 9:30 π.μ. – 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η δράση «Στολίζω την Πόλη μου», που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών, προκειμένου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να δοθεί μια πνοή αισιοδοξίας κι ελπίδας στον Δήμο μας,  τις μέρες των εορτών.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση , τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση της φαντασίας αλλά και της δημιουργικής ικανότητας οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δήμου Σερρών και τις φετινές γιορτές θα στολίσουν το κέντρο της πόλης μας συμβάλλοντας στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα έλατα πρόκειται να στηθούν κατά μήκος των πεζοδρόμων Κωνσταντίνου Καραμανλή, Παναγή Τσαλδάρη, Εμμανουήλ Ανδρόνικου και μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο “Αστέρια”,  ώστε να στολιστούν με δημιουργίες και κατασκευές από τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 11:00 π.μ. το Μουσικό Σχολείο Σερρών θα στολίσει το δέντρο του, συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών, ενώ την ίδια ημέρα στη δράση θα συμμετάσχουν και τα σχολεία: «Λύκειο Σκουτάρεως, Γυμνάσιο Λευκώνα,  6ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία Σερρών, 31ο, 22ο και 14ο νηπιαγωγεία Σερρών».