ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Απεβίωσε ο γυναικολόγος Νίκος Αργυριάδης

Σοκαρισμένη η Σερραϊκή κοινωνία από την είδηση του θανάτου του

Έφυγε από την ζωή ο καταξιωμένος μαιευτήρας – γυναικολόγος Νίκος Αργυριάδης, μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο με την οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή με σθένος και αξιοπρέπεια, ενώ δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ενδιαφέρεται για τα κοινά και το καλό των κατοίκων της περιοχής μας

Ποιος ήταν ο Νίκος Αργυριάδης

Ο Νίκος Αργυριάδης γεννήθηκε στις Σέρρες το 1960. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του ΑΠΘ το 1978. Υπηρέτησε σαν αγροτικός γιατρός το 1986-87. Απέκτησε τον τίτλο του Μαιευτήρα Γυναικολόγου το 1993 από την Β’Πανεπ/κη Μ/Γ κλινική του ΑΠΘ, όπου εργάστηκε σαν Επιστημoνικός συνεργάτης μέχρι το 2000. Διδάκτορας της Ιατρικής του ΑΠΘ το 2000. Από το 1993 εργαζόταν ως μαιευτήρας-γυναικολόγος στο ιδιωτικό του ιατρείο στις Σέρρες.

Διετέλεσε μέλος της ΚΝΕ, του ΚΚΕ, του ΣΥΝ, και του ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο είναι μέλος της Ν.Ε. Σερρών, υπεύθυνος της θεματικής Υγείας ενώ ασχολείται και με το προσφυγικό και την Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σερρών και Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών εκπροσωπώντας τον ΣΥΝ για μια τετραετία. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝ το 1996 και του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβρη του 2015.

Πηγή: epiloges.tv

Σχετικές ειδήσεις

28η Οκτωβρίου: Κανονικά οι παρελάσεις – Αναμένεται επίσημη απόφαση του Υπουργείου

Serres24

ΣΕΡΡΕΣ Κορωνοϊός: Πόσα τα κρούσματα σήμερα – Η κατανομή σε όλη τη χώρα

Serres24

Σέρρες: Μειωμένες τιμές καυσίμων στα πρατήρια BP Manafis

Serres24