ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες – Αγρότες: Συγκέντρωση και επισκέψεις στα γραφεία των Βουλευτών

Ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας δίνουν σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου,, στις 11 το πρωί, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των Σερρών, πραγματοποιώντας νέα κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο που αφορά τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ.

Οι αγροτικές οργανώσεις του νομού κάνουν λόγο για ένα νομοσχέδιο που δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης και καταβολής των ενισχύσεων, επισημαίνοντας ότι η υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ ενδέχεται να επιφέρει καθυστερήσεις και νέα γραφειοκρατικά εμπόδια.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, οι συμμετέχοντες αναμένεται να κατακλύσουν την πλατεία Ελευθερίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν τους βουλευτές του νομού στα γραφεία τους.

Στόχος τους είναι να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, καλώντας τους να τοποθετηθούν δημόσια σχετικά με τις διατάξεις του νομοσχεδίου και να στηρίξουν τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, να συμμετάσχουν μαζικά, τονίζοντας πως «η παρουσία όλων είναι αναγκαία για να σταλεί σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση».

Η αυριανή κινητοποίηση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο κύμα αντιδράσεων του αγροτικού τομέα σε όλη τη χώρα, ενόψει της επικείμενης ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή.