ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Αγώνα για ζωή δίνει η μικρή Χριστίνα – Χρειάζεται στήριξη για να «νικήσει» το νευροβλάστωμα

Έκκληση για βοήθεια για την μικρή Χριστίνα από τις Σέρρες κάνει η Φιλανθρωπική Οργάνωση “Παιδική Χαρά” με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το καλοκαίρι του 2022, η μικρή Χριστίνα από τις Σέρρες διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου, έναν καρκίνο πολύ επιθετικής μορφής, με μετάσταση στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, στις 22 Αυγούστου, το μικρό κορίτσι έκανε εξετάσεις αίματος και ο γιατρός της, αφού ψηλάφησε την κοιλιά της, έπιασε έναν όγκο και την έστειλε απευθείας στο νοσοκομείο. Φτάνοντας εκεί, είχαν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και οι γονείς της έμαθαν ότι η Χριστίνα έχει καρκίνο.

Έτσι, ξεκίνησε θεραπεία και, αρχικά, η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Βάζοντας τον καθετήρα Hickman, μαζεύτηκε πλευρικό υγρό και το κορίτσι δεν μπορούσε ούτε να φάει ούτε να σηκωθεί -ήταν σαν να ήταν σε κώμα, αλλά με τα μάτια ανοιχτά. Έπειτα από μήνες, έκανε εγχείρηση και αφαιρέθηκε ο όγκος μαζί με τον έναν νεφρό. Μετά από έξι κύκλους χημειοθεραπείας, φάνηκε στον επανέλεγχο πως η μετάσταση στο κεφάλι επέστρεψε και έτσι ακολούθησαν άλλοι έξι κύκλοι χημειοθεραπείας μαζί με το αντίσωμα. Τώρα, η Χριστίνα συνεχίζει θεραπείες συντήρησης με στόχο να «ξεπεράσει» τον καρκίνο.

Οικονομικά, η κατάσταση για την οικογένεια είναι δύσκολη. Η μητέρα της δεν έχει εργαστεί από τότε που η Χριστίνα μπήκε στο νοσοκομείο και, αν και οι θεραπείες είναι δωρεάν, τα υπόλοιπα έξοδα, όπως μετακίνηση, ιατρικά αναλώσιμα, πάνες και υποσέντονα, είναι μεγάλα. Έτσι, ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, να τους στηρίξει ο κόσμος, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει η Χριστίνα να ξεπεράσει το νευροβλάστωμα.

Όποια και όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPalhttps://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

IBAN: GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
BIC: CRBAGRAA
BRAND’S NAME: 701
ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE: Donation by + your full name