ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Άγνωστοι διέρρηξαν σπίτι στο Άγιο Πνεύμα – Συναγερμός στην κοινότητα

Διάρρηξη σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Οκτωβρίου 2025, σε οικία στην κοινότητα Αγίου Πνεύματος, του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα της οικίας, προκαλώντας υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και κλιμάκιο της σήμανσης, το οποίο προχώρησε στη λήψη αποτυπωμάτων στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών.

Προειδοποίηση προς τους κατοίκους

Ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Δράγκος, απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να βρίσκονται σε αυξημένη επαγρύπνηση, αναφέροντας:

«Εφιστώ την προσοχή όλων των κατοίκων. Θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση ή άγνωστα οχήματα που κινούνται περίεργα στο χωριό».

Ο κ. Δράγκος υπενθύμισε πως πριν από δύο μήνες είχε σημειωθεί ακόμη μία διάρρηξη στο χωριό, ενώ έχουν εντοπιστεί δύο ύποπτα οχήματα στην περιοχή — ένα ασημί Audi και ένα ασημί Smart — τα οποία ενδέχεται να σχετίζονται με τις υποθέσεις.

Ο πρόεδρος της κοινότητας καλεί τους πολίτες να ενημερώνουν αμέσως τις Αστυνομικές Αρχές σε περίπτωση που παρατηρήσουν ύποπτες κινήσεις ή άγνωστα άτομα, προκειμένου να αποφευχθούν νέες δυσάρεστες καταστάσεις.