Με βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, εξαπολύοντας αιχμές κατά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη.
Στο βίντεο, ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται να ενημερώνεται από τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του, Νίκο Τσιούτσια, για ζητήματα της επικαιρότητας, απαντώντας με αιχμηρές τοποθετήσεις.
Αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πρόσφατα είχε ασκήσει κριτική προς το πρόσωπό του, σχολίασε: «Ας τα βρει πρώτα με τον αδερφό της». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Ξέρεις πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που έχασε την αρχηγία από εμένα; Δεν έχει συνέλθει ακόμα».
Ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε επίσης τις δημοσκοπήσεις και τις εκτιμήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ότι αποτελεί εμπόδιο για την επίτευξη αυτοδυναμίας του κόμματος, σημειώνοντας ότι «η αυτοδυναμία θέλει 37%. Εγώ τους έλεγα να κάνουν δέκα πράγματα και αυτοί έκαναν τα αντίθετα».
Αναφορικά με τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για «επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού», ασκώντας κριτική στις επιλογές της κομματικής ηγεσίας.
