ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανσερραϊκός: Πιθανή αντιστροφή έδρας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Το Δημοτικό Στάδιο Σερρών κλείνει ξανά λόγω έργων, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική μπορεί να μην γίνει στις Σέρρες, αλλά στην Τούμπα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η Super League να αποφασίσει ξανά αντιστροφή έδρας, όπως έγινε πρόσφατα στο ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη.

Ο Πανσερραϊκός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με το γήπεδο των Σερρών το οποίο μπορεί να έχει εξασφαλίσει προσωρινή άδεια για ένα μήνα αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες που απαιτούνται για την αποξήλωση του στεγάστρου και να εξασφαλίσουν έγκαιρα εκ νέου άδεια καταλληλόλητας του γηπέδου

Αν δεν προλάβουν, το ματς θα γίνει στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δημιουργείται πρόβλημα για την αστυνομία, αφού την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι Άρη-Παναθηναϊκού στο Χαριλάου (20.30).

Εφόσον το ματς Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ οριστεί για τις 17:30 την επόμενη Κυριακή, δεδομένα η αστυνομία δεν θα δώσει την έγκριση της και θα χρειαστεί να δώσει τη λύση η Super League.