ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανσερραϊκός: Δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Superleague

Στην απόφασή να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League έφτασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτό κάνει γνωστό στη σχετική ανακοίνωσή της στην οποία μάλιστα αναφέρει ότι ο Άρης και ο Βόλος πήραν την σχετική άδεια, ενώ σε προηγούμενη συνεδρίαση το είχε πάρει και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Το θέμα της σερραϊκής ΠΑΕ μοιάζει τυπικό, αφού σχετίζεται με τα μέσα ηλεκτρονικής εποπτείας που απαιτούνται στο γήπεδο και τα οποία είναι γνωστά στη διοίκηση που τρέχει να προλάβει τα έργα στο γήπεδό της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της Super League 1:
ΠΑΕ ΑΡΗΣ
ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

2. Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 1:
ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, λόγω έλλειψης βεβαίωσης ηλεκτρονικής εποπτείας.

3. Αίτηση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ περί ανάκλησης-θεραπείας της από 21.07.2023 απόφασης της Επιτροπής, αφορώσας τη μη χορήγηση πιστοποιητικού αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Από την πλευρά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός υπήρξε ανακοίνωσε σχετικά με τον λόγο που δεν πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής.

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως η μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται στη μη ολοκλήρωση των εργασιών για το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, κάτι για το οποίο είχε εφιστήσει την προσοχή στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μολαταύτα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους της, θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για να υπερκεράσει και αυτό το εμπόδιο».