Ο Panserraikos Che Guevara Club εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μετά την ήττα από την ΑΕΛ, κάνοντας λόγο για απογοητευτική εμφάνιση που «δεν θυμίζει Πανσερραϊκό». Ο σύνδεσμος ζητά άμεσες και δραστικές αποφάσεις από τη διοίκηση, ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να αποκτήσει ξανά συνοχή και αγωνιστική ταυτότητα.
Στην ανακοίνωση ασκείται έντονη κριτική προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι, όπως τονίζεται, «εκπροσωπούν τον κόσμο της ομάδας» και πρέπει να αντιληφθούν το βάρος της φανέλας. Παρά τη βαριά ήττα, οι φίλαθλοι υπογραμμίζουν ότι στήριξαν την ομάδα μέχρι τέλους από την κερκίδα, δείχνοντας ψυχή και πίστη.
Η ανακοίνωση κλείνει με μήνυμα ευθύνης προς τη διοίκηση και τους παίκτες και ένα θετικό υστερόγραφο για τη μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, ως παράδειγμα ομαδικότητας και πάθους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

